het PR Meisje

Wie is 'het PR Meisje'

Iets heel anders studeren dan communicatie en dan toch willen werken bij een gerenommeerd PR bureau aan de Amsterdamse grachten. Het was voor velen uit mijn omgeving een keuze die niet te begrijpen was. Maar er was iets dat mij aantrok en als ik iets in mijn hoofd heb ga ik ervoor. Het PR vak leren op de beste leerschool die er was, was dan ook een goede zet. Hierna wilde ik niets anders meer… Je kunt het meisje wel uit de PR halen, maar PR niet uit het meisje.

Na gewerkt te hebben voor de meest uiteenlopende merken/producten. Van het introduceren van Bertolli pastasauzen, Max Factor make-up lijnen, de lancering van het haar cosmetica 'Living Proof' van Jennifer Aniston tot aan Nederland bekend maken met de raw chocolate van Lovechock. Een kleine greep uit mijn werk maar allemaal stuk voor stuk een uitdaging. Ik ben verslaafd geraakt aan mooie merken met nog mooiere verhalen. Meer dan eens kom iets tegen waarvan ik denk, dit moet iedereen weten. En daarom is ‘het PR Meisje’ ontstaan. Het PR Meisje gaat voor merken/producten met een mooi/bijzonder verhaal, met een even eigenzinnige aanpak als zijzelf is een match made in haven.

Because everybody loves a good story…
 


Liselotte Verwilst

 

 

Blog

Elke maand deel ik mijn must-go's op de lifestyle blog 'Marvelousz'. Dit keer komen mijn favoriete o...

Lees meer
Meer nieuws
  • Blijf op de hoogte

    Blijf op de hoogte

    Wil je op de hoogte gehouden blijven meld je dan aan voor de perslijst door te mailen naar info@hetprmeisje.nl

    Lees meer